Vakantie met kinderen

Vakantiepark met kinderen

Een bungalowpark is voor een vakantie met kinderen ideaal. Er zijn veel speelmogelijkheden, de parken liggen meestal midden in de natuur en ook voor ouders of oudere kinderen is er veel te beleven.

De wat grotere vakantieparken hebben bovendien vaak ook een mooi zwembad of zelfs een zwemparadijs zoals bij de parken van Center Parcs en Sunparks. Ook bij slecht weer kunnen kinderen hier urenlang in het water ravotten.

Zijn alle vakantieparken dan geschikt voor een vakantie met uw kinderen? Nee, er zijn grote verschillen. De parken van Center Parcs hebben (bijna) allemaal een groot zwemparadijs en bieden veel activiteiten. Ook bij een aantal parken van Landal en Roompot vindt u zeer veel leuke activiteiten en zwemmogelijkheden.

Er zijn echter ook kleinere parken die soms alleen maar een receptie en een kleine winkel of snackbar hebben - hoewel die vaak ook voordeliger zijn.

Dat kan een goede keuze zijn als u bijvoorbeeld kiest voor een groter of luxe vakantiehuis middenin de natuur. Wij raden daarom aan de parkbeschrijvingen goed te bekijken.