Vakantie met kinderen

Leuke vakantieparken met kinderen

Wilt u met kinderen op vakantie? Er is heel veel keus bij de bungalowparken! Kinderen vinden een zwembad altijd fantastisch - dit vindt u altijd bij de vakantieparken van Center Parcs, Sunparks en veel Landal parken.

Maar ook activiteiten en animatie op het park kunnen uw vakantie met kinderen veel leuker maken. Bij de parken van Center Parcs en Sunparks zijn er veel speelplaatsen. Alle Sunparks parken hebben bovendien de Kids Factory, een leuk indoor speelparadijs.

Bij de Center Parcs parken is het activiteitenaanbod heel verschillend. Op sommige parken is er een gigantische indoor speelwereld zoals de Discoverybay op De Vossemeren en de Jungle Dome in Het Heijderbos (NL). Op Park Erperheide en Park Eifel (D) is voor jongere kinderen het BALUBA indoor speelparadijs erg leuk. Kijk dus goed naar de parkbeschrijvingen!

Onze tip: let goed op bij de parkbeschrijvingen op welke Landal parken kindervriend Bollo de Beer leuke dingen doet. Bij Roompot loop je op de kindvriendelijke parken zeker Ekkie Eekhoorn tegen het lijf (herkenbaar aan symbool bij de parknaam op Roompot.be).

Wanneer u met heel jonge kinderen onderweg bent, kunt u veel geld besparen door een rustiger park op te zoeken zonder veel extra faciliteiten. Het geld dat u daardoor bespaart kunt u bijvoorbeeld gebruiken om een groter vakantiehuis of een luxevakantiehuis te boeken. Aan u de keus!

Kinderbungalows bij Center Parcs en Landal

En wist u trouwens dat sommige vakantieparken ook speciale kinderbungalows hebben? Met extra speelgoed, een leuke inrichting en soms zelfs een glijbaan naar buiten! Kinderbungalows vindt u bijvoorbeeld op enkele parken van Center Parcs en Landal.

Center Parcs vakantie met kinderen >>