Vakantie met 2 personen

Vakantiehuis 2 personen

Vakantiehuizen voor 2 personen

Zoekt u een vakantiehuis voor 2 personen? Bij Center Parcs zijn er in de meeste parken comfortabele 2-personen appartementen of vakantiehuizen die veel comfort en een eigen keuken bieden. En een open haard is natuurlijk erg gezellig (het vakantiehuis op de foto is overigens in Park Bostalsee in Duitsland).

De 2-persoons vakantiehuizen zijn er in de categorien Economy, Premium en VIP (met sauna!)

2-persoons vakantiehuizen Center Parcs bekijken

Tip: hotelkamers voor 2 personen (met onbijt!) vindt u bij Center Parcs in de parken De Vossemeren (B), Bispinger Heide (D), Park Hochsauerland (D), Park Nordseeküste (D) en Park Zandvoort (NL).

Hotelkamers Center Parcs bekijken

Ook bij Sunparks zijn er natuurlijk comfortabele 2-persoons vakantiehuizen - in Sunparks De Haan, Sunparks Oostduinkerke, Sunparks Ardennen en Sunparks Kempense Meren. Dit zijn allemaal ¨Exclusive¨ vakantiehuizen! Alleen in Sunparks Ardennen is er ook het iets goedkopere 2-persoons select vakantiehuis.

2-persoons vakantiehuizen Sunparks bekijken

Tip: in Sunparks Kempense Meren zijn er ook 2-persoons hotelkamers met ontbijt.

Tot slot heeft ook Landal diverse leuke vakantiehuisjes voor 2 personen in parken in o.a. Nederland en Duitsland. Tip: er zijn bij Landal ook extra luxe 2-persoons vakantiehuizen met een sauna, zonnebank of zelfs een jaccuzzi.

Hier vindt u alle actuele aanbiedingen voor 2-persoons accommdatie bij Landa:

Landal aanbiedingen 2 personen