CENTER PARCS aan zee

Vakantiepark aan zee

CENTERPARCS VAKANTIEPARK aan zee

Bij Center Parcs zijn er veel mooie vakantieparken die direkt aan zee of vlakbij zee liggen. Vooral in de zomer is een strandvakantie heerlijk!

Wij laten u hier alle Center Parcs bungalowparken aan zee zien in België, Nederland en Duitsland:

Center Parcs aan zee in Duitsland

Park Nordseeküste in Duitsland ligt direct aan zee. Vanuit het park loopt u zo naar het strand. Dit vakantiepark is wat verder weg van België dan bijvoorbeeld de Nederlandse vakantieparken aan zee en daarmee niet direct een logische keus voor een vakantie aan zee. De grote foto bovenaan laat het strand bij Tossens zien!

Center Parcs aan zee in Nederland

In Nederland heeft Center Parcs twee vakantieparken aan zee: Park Zandvoort ligt vlak achter het strand in de bekende badplaats Zandvoort. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen in de duinen. Het strand zelf is 5-10 minuten lopen vanuit het vakantiepark, afhankelijk van de ligging van uw vakantiehuis. De Aqua Mundo in Center Parcs Zandvoort is wat kleiner. Dit park is dus vooral interessant bij mooi weer.

Center Parcs Port Zélande ligt in de provincie Zuid-Holland vlakbij het gezellige dorpje Ouddorp. Van de twee vakantieparken is dit onze favoriet. Het strand bij Port Zélande is heel groot (ca 10-15 minuten lopen vanaf het vakantiepark). De huisjes in Port Zélande vinden we wat mooier. Ook is de ligging van het park aan de haven en het Grevelingenmeer erg leuk. U kunt hier een bootje of een kano huren om het water op te gaan. Wel oppassen als het flink waait - zodra u de haven uitbent kan de wind veel sterker zijn.

De Market Dome in Port Zélande is heel gezellig. Hier is ook de toegang naar het grote zwemparadijs Aqua Mundo. Port Zélande is het hele jaar door een leuke bestemming en bovendien een stuk dichterbij Belgïe dan Park Zandvoort.

Center Parcs aan zee in Nederland

Het bekende Sunparks vakantiepark De Haan is nu een Center Parcs vakantiepark. Center Parcs De Haan ligt niet ver van het brede Noordzeestrand en de gezellige Badplaats De Haan.

Sunparks vakantieparken aan zee

Tip: in België heeft Sunparks ook nog een leuk vakantiepark aan zee: Sunparks Oostduinkerke.

Landal vakantieparken aan zee

Als u wat meer tijd heeft zijn de Landal Greenparks parken op de waddeneilanden in Nederland erg leuk. Ook in Noord-Holland heeft Landal een paar mooie vakantieparken. Hier ziet u een overzicht van alle Landal parken aan zee.

Roompot vakantieparken aan zee

Tot slot zijn ook de vakantieparken van Roompot interessant om te bekijken als u een vakantiepark aan zee zoekt in Nederland. In Zeeland heeft Roompot de meeste vakantieparken. Maar ook in Noord Holland en op de waddeneilanden vindt u mooie bungalowparken in de buurt van het strand. Hier ziet u een overzicht van alle Roompot parken aan zee.