Luxe vakantiehuis

Luxe vakantiehuis in bungalowpark

Een luxe vakantiehuis biedt in uw vakantie extra´s, die uw verblijf plezieriger maken - zoals bijvoorbeeld een grote keuken met een vaatwasser, een grote badkamer met sauna of een terras met heerlijk tuinmeubilair.

Er zijn in de laatste jaren veel luxe vakantiehuizen en villa´s gebouwd in vakantieparken van bijvoorbeeld Landal en Roompot. Maar ook bij Center Parcs vindt u in de nieuwere vakantieparken echt prachtige vakantiehuizen die heel modern zijn ingericht. In de andere parken zijn de VIP- en de Eden cottages het meest exclusief. En bij Sunparks zijn de Exclusive Vakantiehuizen met veel extra gemakken ingericht.

Onze tip: er zijn in kleinere vakantieparken vaak veel mooiere vakantiehuizen dan op de grote parken. Als u een zwembad en een supermarkt in het park niet zo belangrijk vindt, dan kan zo´n luxe vakantiepark middenin de natuur een uitstekende keuze zijn.

Luxe vakantiehuizen en villa´s zijn natuurlijk duurder, maar in verhouding tot meer standaard accommodatie is het verschil niet altijd zo groot. Vooral bij de Last Minute aanbiedingen zijn de kortingen voor luxe accommodaties vaak het grootste! (tov de brochureprijs). Vergelijk dus zeker de prijzen en kijk goed naar de foto´s en beschrijvingen.

Luxe vakantie bungalowparken

Luxe vakantiehuizen Center Parcs

Luxe kantiehuizen Landal

Luxe vakantiehuizen Sunparks