Oostduinkerke aan zee

Sunparks Oostduinkerke

Sunparks Oostduinkerke

Sunparks Oostduinkerke ligt aan de Belgische kust in de buurt van de badplaats Oostduinkerke in de provincie West-Vlaanderen.

In het park biedt het overdekte Aquafun zwemparadijs veel zwemplezier met o.a. een golfslagbad en de Black Hole glijbaan. Sunparks Oostduinkerke heeft ook een grote sauna met stoombad. Tegen betaling kunt u hier ook een massage nemen.

Dit park is al lang een heel populaire plek voor een paar dagen vakantie. In het park is genoeg te doen en als het lekker weer is kan je heerlijk naar het strand of even het stadje Oostduinkerke bezoeken.

Indoor speelparadijs Kids World Sunparks Oostduinkerke

Voor kinderen is er in Sunparks Oostduinkerke het 800m2 grote Indoor speelparadijs Kids World gebouwd waar kinderen lekker kunnen klauteren en klimmen, ook bij slecht weer. Ideaal dus voor gezinnen met kinderen!

Zwemparadijs AQUAFUN

Tijdens uw verblijf is de toegang tot het zwemparadijs Aquafun iedere dag gratis! Aquafun is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Hier vindt u onder andere:

  • Black Hole glijbaan

  • Verwarmd buitenbad

  • Glijbanen

restaurants Sunparks Oostduinkerke

Wie in het park wat wil eten kan kiezen uit een pizzeria en het buffetrestaurant aan Zee. In de Aqua Fun is overigens ook een snackbar voor de snelle honger.

In de supermarkt in het park centrum is er vers brood bij en kranten en tijdschriften, groenten en fruit, enz.

Onze tip : probeer één van de heerlijke Belgische bieren!

Sunparks Oostduinkerke bekijken >>


Center Parcs Oostduinkerke

Is Sunparks Oostduinkerke ook een Center Parcs vakantiepark? Nee, samen met Sunparks Kempense meren is dit echt een Sunparks vakantiepark! Alle Center Parcs vakantieparken in Belgie ziet u hier.