Park Molenheide

LANDAL Molenheide

Park Molenheide is een kindvriendelijk Belgisch bungalowpark midden in Belgisch Limburg. Het park ligt in de groene omgevijg van het Lim­burg­se Houthalen-Helchteren. Dit vakantiepark is in Nederland zelfs uitgeroepen 'Het beste vakantiepark van Belgie'.

Dit vakantiepark hoort echter niet bij Landal Greenparks. Park Molenheide is een onafhankelijk vakantiepark waar er maar een van is!

Dit vakantiepark heeft heel veel te bieden en dat weten de gasten te waarderen! Er is een overdekt zwemparadijs met maar liefst 4 baden (waaronder een 25 meter bad en een kabouterbad voor kinderen) en 4 spetterende glijbanen, een mega overdekte binnenspeeltuin.

Ook erg leuk is de grote mini-golfbaan. Het entertainment op dit park is ook erg goed geregeld. Je kan bijvoorbeeld gratis gaan kijken naar de Magische Parkshow mét Sara de Sprinkhaan.

Elke bungalow in Park Molenheide is vrijstaand. Dat geeft je het gevoel midden in de natuur te zijn. Tot slot grenst dit vakantiepark aan een wild- en wandelpark. Voor een leuke wandeling hoeft u dus alleen uit park uit te lopen. Voor een heerlijk weekendje weg kan de auto gewoon blijven staan!

Promoties Landal Molenheide

Hieronder ziet u actuele aanbiedingen voor een vakantie op Park Molenheide:

Actie van de week

Last Minutes Park Molenheide

Week- of 14 dagen korting Park Molenheide