Park Molenheide

Vakantiepark Molenheide

Park Molenheide is een kindvriendelijk Belgisch bungalowpark midden in Belgisch Limburg. Het park ligt in de groene omgevijg van het Lim­burg­se Houthalen-Helchteren. Dit vakantiepark is in Nederland zelfs uitgeroepen 'Het beste vakantiepark van Belgie'.

Aquafun: het zwemparadijs van Park Molenheide

Vakantiepark heeft heel veel te bieden en dat weten de gasten te waarderen! Er is een overdekt zwemparadijs met maar liefst 4 baden (waaronder een 25 meter bad en een kabouterbad voor kinderen) en 4 spetterende glijbanen, een mega overdekte binnenspeeltuin.

Ook erg leuk is de grote mini-golfbaan. Het entertainment op dit park is ook erg goed geregeld. Je kan bijvoorbeeld gratis gaan kijken naar de Magische Parkshow mét Sara de Sprinkhaan.

Elke bungalow in Park Molenheide vrijstaand. Dat geeft je het gevoel midden in de natuur te zijn. Tot slot grenst dit vakantiepark aan een wild- en wandelpark. Voor een leuke wandeling hoeft u dus alleen uit park uit te lopen. Voor een heerlijk weekendje weg kan de auto gewoon blijven staan!

Leuke uitstapjes vanuit Park Molenheide

Park Molenheide ligt in het centrum van Belgisch Limburg. Hieronder hebben we diverse activiteiten in de directe omgeving op een rijtje gezet. Er zijn bijvoorbeeld leuke attractieparken zoals Plopsaland, Bobbejaanland en Walibi Belgium. Ook een bezoek aan de dierentuin in Antwerpen of de Galazoo is erg leuk.

Voor een educatief uitje zijn een bezoek aan het insectenmuseum en het Romeins museum met kinderen leuk om te doen.

Je kunt ook bij de receptie van Park Molenheide informatie krijgen over de diverse daguitstapjes voor het hele gezin.

Activiteiten in en om Park Molenheide bekijken >>


Park Molenheide is dus een prima locatie voor een gezinsvakantie!

Zwemparadijs Aquapolis Park Molenheide

Promoties vakantiepark Molenheide

Hieronder ziet u actuele aanbiedingen voor een vakantie op Park Molenheide:

Actie van de week

Last Minutes Park Molenheide

Week- of 14 dagen korting Park Molenheide