De Krim Texel

Vakantiepark De Krim Texel

Vakantiepark De Krim Texel

Voor de vakantie met het gezin of een lang weekend we is het Nederlandse Waddeneiland Texel erg populair. Vanuit België is dit waddeneiland bovendien het snelste te bereiken. Een bijkomend voordeel is dat de overtocht met de veerboot maar een klein half uurtje duurt en niet zo door is als bij de andere waddeneilanden. Er zijn meerdere leuke vakantieparken op Texel. Wij vinden zelf vakantiepark De Krim erg leuk. Vakantiepark De Krim biedt luxe cottages, bungalows, chalets, hotel chalets, appartementen, villa's, een 5-sterren camping en een hotel. De Krim is een van de best uitgeruste vakantieparken op Texel. Vooral in de zomer Texel is populair vanwege de vele stranden en de mooie natuur.

Vakantiepark De Krim bekijken

Hotel Molenbos

Hotel Molenbos hoort ook bij Vakantiepark De Krim en ligt in het noorden van Texel bij het dorp De Cocksdorp. Het hotel heeft 27 hotelkamers die in 2014, allemaal vernieuwd zijn.

U kunt hier ook een fiets huren om leuke uitstapjes te maken - bijvoorbeeld, door de duinen, langs de waddenzee of langs de vele leuke dorpjes. Er is veel te ontdekken op Texel!

Onze tip: het restaurant van Hotel Molenbos biedt zeer smakelijke gerechten voor lunch of diner.We hebben hier zelf gegeten en waren aangenaam verrast door de goede kaart!

Hotel Molenbos bekijken


Deutsche Besucher

Sie finden viele Urlaubstipps und Aktuelle Angebote für Ferienpark De Krim auf der Watteninsel Texel auf Ferienpark-tipps.de

Hotel Molenbos Texel