Bollo

Bollo beer Landal

Bollo is de leuke maskotte en kindervriend die op veel parken van Landal te vinden is. Bollo’s Muziekfeest en Bollo’s Vakantiefeest zijn twee nieuwe shows op de parken. Deze shows zitten boordevol liedjes.

En met Bollo's voorleesactiviteit is pret gegarandeerd voor de kids. Kleintjes worden daar voorgelezen uit een extra groot Bollo boek met vijf leuke Bollo verhalen.

In de Bollo Club worden leuke activiteiten georganiseerd zoals knutselen, koekjes bakken of gewoon lekker spelen. Het programma en de tijden vind je op de parken zelf (let op, niet op elk Landal park is een Bollo club)

Meer informatie over Bollo vind je ook op www.landal.be/bollo.

Meer informatie Bollo

Bollo App

Tip: de Bollo App is erg leuk voor kinderen tot 7jaar

De Bollo-app, de eigen app van de populaire mascotte Bollo van Landal GreenParks, heeft in 2016 in Nederland zelfs de Media Ukkie Award 2016 gewonnen - een prijs voor de beste app voor peuters en kleuters van 0 t/m 6 jaar.

In drie werelden (bos, strand of besneeuwde bergen) kunnen kinderen met deze app spelletjes spelen, muziek maken en (voorlees)verhaaltjes uitkiezen. Ook toont de Bollo app afleveringen van de RTL Telekids Bollo TV-serie.

Bekijk Bollo App Landal