Veel gestelde vragen

Hoe lang zijn de aanbiedingen op vakantieparken-bungalowparken.be geldig?

We schrijven op vakantieparken-bungalowparken.be over aanbiedingen en tips die we vinden bij vakantieparkaanbieders. Meestal is er een uiterste boekingsdatum bij zo´n aanbedieding. Het kan echter ook gebeuren dat er geen vakantiehuizen meer beschikbaar zijn voor een speciale prijs als er veel vraag is. Op de website van de vakantieparkaanbieders ziet u altijd de meest actuele prijzen, aanbiedingen en beschikbaarheid.

Hoe boek ik een vakantiepark of een vakantiehuis?

Berichten met parkinformatie of aanbiedingen op vakantieparken-bungalowparken.be verwijzen altijd naar de website van de vakantieparkaanbieders zoals centerparcs.be, sunparks.de, roompot.be en landal.be.

Als u een vakantie wil boeken, doet u dit direkt bij deze vakantieparkaanbieders. Vakantieparken-bungalowparken.be geeft alleen reistips.

Wanneer krijg ik een bevestiging van mijn boeking?

Als u online een boeking maakt bij een vakantieparkaanbieders, wordt u altijd gevraagd uw persoonlijke gegevens op te geven - onder andere uw e-mailadres. U ontvangt dan meestal via e-mail een bevestiging. Afhankelijk van het vakantiepark krijgt u ook een schriftelijke bevestiging per post die u vervolgens mee kunt nemen bij aankomst op het vakantiepark.

Hoe kan ik een reservering annuleren?

Annuleren kunt u alleen direct bij een vakantieparkaanbieder. Let daarbij altijd op de voorwaarden. Alleen als u lang van te voren uw vakantie annuleert, krijgt u meestal nog een deel van de boekingssom terug.

Onze tip: neem telefonisch contact op met de vakantiepark aanbieder. Vaak is in overleg een alternatieve oplossing (zoals een anderere vakantieperiode) nog mogelijk.

Wanneer is precies aankomst en vertrek in het vakantiepark?

Wij raden u aan altijd op de bevestiging van uw vakantiepark aanbieder te controleren hoe laat aankomst en vertrek voor uw vakantie is. Voor weekend aankomsten is dit meestal ongeveer 3 uur 's middags. Vertrek meestal tussen 10.00 en 11.00 uur uur in de ochtend op maandag.

Als u een midweek geboekt heeft, is aankomst is meestal ongeveer 3 uur voor de lunch en vertrek op vrijdag vanaf 10.00 uur en 11.00 uur in de ochtend.

Voor een week verblijf is aankomst / vertrek dan in principe op een maandag of vrijdag. Uitzonderingen zijn echter vaak rond feestdagen zoals kerstmis en pasen. Dan is er meestal een langer weekend en een korte midweek met afwijkende aankomst - en vertrekdagen.

Tip: bij de Landal vakantieparken is aankomst en vertrek vaak ook mogelijk ook op andere dagen.

Hoe kan ik een vakantieparkaanbieder bereiken?

Vakantieparken-bungalowparken.be kan u niet helpen met eventuele vragen rond uw boeking. Hieronder vindt u de contactgegevens van de meest populaire vakantieparkaanbieders:

Center Parcs: vanuit België 070 224900 (€ 0,30 p/m)

Sunparks: vanuit België 070 223 723 (€ 0,30 p/m).U kunt ook een e-mail sturen naar: customercontactcentersp.benl@groupepvcp.com

Landal GreenParks: vanuit België +31 70 300 35 06.

Roompot: vanuit België 070 - 246011 (€ 0,15 p/m)

Hogenboom Vakantieparken: vanuit België 070 - 663 477 (€ 0,15 p/m).. U kunt ook een bericht sturen via de website www.vakantiegevoel.be.