CENTER PARCS Erperheide

Center Parcs park Erperheide

Center Parcs VAKANTIEPARK Erperheide

Center Parcs Erperheide bij Peer is zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen. Dit park heeft veel speeltuinen en ook de overdekte speeltuin BALUBA. We hebben dit park toen onze kinderen nog kleiner waren al twee keer bezocht. Het zwembad was favoriet!

Ook is er een dierenpark met de grote kinderboerderij en ponyritjes . In de Aqua Mundo in Erperheide zijn o.a. een golfslagbad en een lagune in de stijl van een Aziatisch vissersdorp.

Market Dome Center Parcs Erperheide

In de Market Dome is er vaak live entertainment . Er zijn verder vele sportieve activiteiten die u op het park kunt ondernemen. Zo zijn er b.v. een bowlingbaan , een tennisbaan , Boogschieten (Outdoor ) en het High Ropes Adventure.

Aqua Mundo Center Parcs Erperheide

In dit vakantiepark vindt u ook een groot zwemparadijs waar het altijd lekker warm is. Naast spannende glijbanen heeft het Aqua Mundo in dit vakantiepark nu ook een Water Playhouse. Er worden zelfs introductielessen voor duiken aangeboden tegen betaling - ook voor kinderen!

Voor kleine kinderen is er een peuterbad. In de Aqua Mundo is de grote waterval bij de Lagune (zie foto) een leuke plek om te relaxen tussen palmbomen en rotsen. Je vindt het lagunebad naast het golfslagbad.

Vakantiehuizen in park Erperheide

Gezellig met z'n tweetjes, of een groot vakantiehuis voor 8 personen - Center Parcs Erperheide heeft het allemaal. Van vernieuwde Comfort, Premium en VIP cottages tot rolstoelvriendelijke cottages en appartementen. Wil je de kinderen écht verrassen? Kijk dan eens naar een Pony Vakantie, een Kindercottage of een nieuwe Dieren in het bos cottage in Park Erperheide!

Center Parcs Park Erperheide bekijken >>

Last minutes Erperheide >>