CENTER PARCS De Vossemeren

Center Parcs De Vossemeren

Center Parcs VAKANTIEPARK De Vossemeren

De Vossemeren is onze favoriete Center Parcs vakantiepark in België ! Er is een groot natuurgebied in de voorkant van het park, waar u prachtige wandelingen kunt maken. De Sahara van Lommel is een aanrader om te bezoeken.

In het vakantiepark is een gezellige Market Dome en natuurlijk het zwemparadijs Aqua Mundo . De grootste verrassing voor nieuwe gasten is de enorme indoor speelwereld Discovery Dome. Hier kunnen kinderen klimmen spelen in het piratenschip , verstoppertje spelen... laat u verrassen!

Het hart van het vakantiepark zijn twee grote meren. In de zomer kunt u hier zwemmen of met de kids aan het zandstrand spelen.

Vakantiepark De Vossemeren: ONZE FAVORIET

Kortom, Center Parcs De Vossemeren is echt een mooi Center Parcs vakantiepark waar mee dan genoeg te zien en te beleven is voor een weekend, midweek of een hele week. De Vossemeren is een van onze favoriete Center Parcs vakantieparken!

Center Parcs De Vossemeren bekijken >>

Bungalows Center Parcs De Vossemeren vernieuwd

Alle bungalows van dit vakantiepark zijn recent vernieuwd. Kies voor een vernieuwde Comfort, Premium of VIP cottage, of voor een hotelkamer. In dit park heeft Center Parcs ook een kleurrijke kindercottage gebouwd.


Bungalow Center Parcs De Vossemeren