Limburgse Peel

Center Parcs park Limburgse Peel

Center Parcs Limburgse Peel

Center Parcs Limburgse Peel, vroeger ook bekend als Park Loohorst ligt in de buurt van het prachtige natuurgebied De Peel in het noorden van de Nederlandse provincie Limburg. Dit park is eenvoudiger dan Center Parcs Het Meerdal dat hier ook in de buurt ligt. Zo is de Market Dome kleiner en ook het zwemparadijs Aqua Mundo is minder groot.

We hebben dit vakantiepark zelf al eens bezocht en vinden het een prima keuze voor mensen die meer waarde hechten aan een gezellig vakantiehuis in een mooie omgeving dan uitgebreide faciliteiten op het park.

Onze tip: boek voordelig een luxe vakantiehuis

Verwacht geen super modern vakantiepark - Center Parcs Limburgse Peel bestaat ondertussen al ruim 40 jaar. Onze tip: kies een van de grotere of luxere huisjes in Center Parcs Limburgse Peel als die in de Center Parcs Last Minutes of een andere aantrekkelijke Center Parcs actie worden aangeboden. Die zijn hier nog steeds een stuk goedkoper dan in de meeste andere Center Parcs vakantieparken.

Leuke activiteiten rondom Center Parcs Limburgse Peel

Wie echter een voordelig park zoekt in een mooie omgeving zal bij Park Limburgse Peel een prima vakantie beleven. Voor kinderen worden er elke dag leuke activiteiten georganiseerd. Tip: het attractiepark Toverland is hier vlakbij!

Center Parcs Limburgse Peel bekijken >>