CENTER PARCS De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte

Center Parcs VAKANTIEPARK De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte ligt bij Dalen in het noorden van Nederland in de provincie Drenthe.

Het park heeft in het centrum de overdekte Market Dome en natuurlijk het zwemparadijs Aqua Mundo. In de Aqua Mundo is er ook een 25-meter zwembad, waar zwemmers als ze willen rustig baantjes kunnen trekken. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten in de Action Factory.

Adventure Island Center Parcs De Huttenheugte

Op het ¨Adventure Island¨ kunnen kinderen leuk spelen. Er is een kinderboerderij met dieren, een speeltuin en een kleine veerboot voor kinderen (zelfbediening) over het water.

Bij de ingang van het Adventure Island ziet u ook het verblijf van de wasberen.

Plopsaland Indoor Coevorden

Tip: vlak naast vakantiepark De Huttenheugte is het overdekte pretpark Plopsa Indoor Coevorden. Voor kinderen tot ongeveer 10-12 jaar oud, maar vooral voor jongere kinderen is dit een heel leuk pretpark.

Center Parcs De Huttenheugte: goede keuze met jonge kinderen

We bezochten De Huttenheugte zelf al een paar keer. Met kleine kinderen is er in het park veel te doen. Er is echter ook veel te ontdekken in de omgeving!

De Huttenheugte bekijken >>

Belangrijk om te weten: doordat midden in De Huttenheugte een groot meer ligt, met daaromheen de vakantiehuisjes, is de afstand tot het parkcentrum soms behoorlijk groot (omdat je geen afkorting kan nemen). Als je dan in de ochtend bijvoorbeeld broodjes wil halen bij de bakker duurt dat eigenlijk te lang. De oplossing: een fiets of step meenemen of huren!

Center Parcs Parc Sandur

En wist u dat Center Parcs in Drenthe nog een bungalowpark heeft? Parc Sandur ligt aan het water en heeft grote vakantiehuizen. Het zwembad is hier veel kleiner en er zijn ook wat minder activiteiten. Maar voor een paar dagen vakantie met vrienden of familie is dit een heel gezellig park!