CENTER PARCS Park Zandvoort

Center Parcs Park Zandvoort

Center Parcs Zandvoort

Center Parcs Park Zandvoort is gelegen aan de rand van de badplaats Zandvoort, net achter het strand. Vanaf het park bereikt u het brede Noordzeestrand in 5-10 minuten, afhankelijk van de locatie van uw vakantiehuis.

In het park is er een Market Dome en Aqua Mundo, dat is een beetje klein naar onze mening ten opzichte van de meeste andere Center Parcs vakantieparken. De Beach Factory (in de buurt van het strand en het hotel) zijn er tal van indoor activiteiten zoals Bowling, minigolf of films kijken.

Voor kinderen is er in Park Zandvoort ook een mooie kinderboerderij. Voor tieners is de Cool Facto Laser Battle een leuk spel. (deelname tegen betaling).

Hotel Center Parcs Zandvoort

Naast de vakantiehuisjes is er in Park Zandvoort ook een 4-sterren hotel met uitzicht op zee vanuit elke kamer (inclusief ontbijt). U kunt als hotelgast natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten op het park.

Omgeving Center Parcs Zandvoort

De omgeving bij park Zandvoort is prachtig - er zijn vele wandel- en fietsroutes die niet alleen door de duinen gaan, maar ook door de mooie bossen die wat verder van het strand liggen. In de omgeving van dit vakantiepark zijn ook de leuke steden Amsterdam en Haarlem. Beide bezoekt u het beste met de trein vanaf het station in Zandvoort. (parkeren is behoorlijk duur in Haarlem, en al helemaal in Amsterdam!)

Center Parcs Park Zandvoort bekijken >>Strand bij Zandvoort

Het strand bij Center Parcs Park Zandvoort is heel geschikt om te zwemmen - voor geoefende zwemmers uiteraard. Met kinderen is het bij mooi weer erg leuk om aan de rand van het strand lekker in het zand te spelen. Voor een stranddagje heb je eigenlijk niet meer nodig dan een handdoek, zwemkleding, wat te eten en drinken, misschien een parasol, je zonnebril - en voor de kleine strandgangers natuurlijk een schep.