Center parcs nederland

CENTER PARCS NEDERLAND

Nederland is altijd de moeite waard als vakantiebestemming. Zeker als je op weg bent naar een van de vakantieparken van Center Parcs! Wist je dat in 1968 het eerste Center Parcs vakantiepark in Nederland werd geopend? Het ingenieuze vakantieconcept hebben we te danken aan de oprichter Piet Derksen, die parkbezoekers "natuur om aan te raken" wilde bieden. En dit motto inspireert nog steeds.

Elk vakantiepark in Nederland is uniek en alle Center Parcs liggen op prachtige locaties midden in de natuur. In elk van deze idyllische vakantiedorpen vindt u ook een zwemparadijs waar u zonder extra kosten gebruik van kunt maken. Ook biedt elk park vele sportfaciliteiten en extra attracties voor bezoekers van alle leeftijden, van schminken tot live muziek.

Center Parcs vakantieparken in Nederland met zwemparadijs

In de parken van Center Parcs Holland verveel je je nooit. Trek je vakantiehuis in en verken het park en de omgeving. Geniet van het tropische waterpark Aqua Mundo of schrijf je in voor een sporttoernooi. Als je het wat rustiger aan wilt doen, ga je gewoon een stukje fietsen, wandelen of op het terras zitten van je eigen vakantiehuisje.

Een vakantie op een van de Center Parcs vakantieparken in Nederland is onvergetelijk, want bijna geen andere plek biedt u zoveel vrijetijds- en excursiemogelijkheden.

Center Parcs vakantieparken in Nederland bekijken >>

Negen verschillende Center Parcs in Nederland

De Center Parcs in Nederland zijn net zo gevarieerd als het land zelf. Wilt u zeilen, klimmen, golfen, huifkar rijden, vissen, waterfietsen of gewoon genieten van de natuur? Ga je gang, want dit kan allemaal in Nederland. De Nederlandse gastvrijheid voel je op de een of andere manier door het hele land! Kies dus uw vakantiebestemming volgens uw persoonlijke voorkeuren.

De volgende Center Parcs wachten op u in Nederland:


Ontdek de Nederlandse provincies Drente, Flevoland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Limburg of Zuid-Holland en beleef een fijne tijd in Center Parcs in Nederland!

Center Parcs vakantiehuizen in Nederland

Center Parcs heeft de afgelopen jaren bijna alle vakantiehuizen op de vakantieparken in Nederland gerenoveerd en opnieuw ingericht. Het resultaat? Comfortabel vakantieverblijf om je goed te voelen. Met natuurlijk de welbekende Comfort Cottages, die van alle gemakken zijn voorzien maar geen extra's hebben zoals een sauna (daar zijn de Center Parcs VIP Cottages voor).

Onze tip: bekijk voordat je gaat boeken eerst de verschillende vakantiehuizen. Vaak is er voor bijna hetzelfde budget een betere keuze. Met bijvoorbeeld een mooie ligging of een 6-persoons vakantiehuis met meer ruimte in plaats van een 4-persoons vakantiehuis. Of gewoon meer luxe. Center Parcs Premium en VIP vakantiehuizen in Nederland worden vaak met extra kortingen aangeboden!


Center Parcs in Nederland voordelig boeken

Misschien wil je ook weten hoeveel al het plezier je gaat kosten! Als je bedenkt wat je all-inclusive krijgt bij Center Parcs in Nederland, zijn de prijzen absoluut redelijk. Center Parcs Holland heeft nog een paar verrassingen in petto voor echte koopjesjagers, want als je op het juiste moment reserveert, kun je echte koopjes bemachtigen.

Als vroegboeker kun je tot 36 procent besparen en toch vrij zijn om te kiezen wanneer je op vakantie gaat, waar en in welke accommodatie. Er zitten ook extreme prijskrakers in