CENTER PARCS LES ARDENNES

Sunparks Ardennen

BEOORDELINGEN CENTER PARCS LES ARDENNES

Hoe ervaren andere mensen vakantiepark Center Parcs Les Ardennes sinds het gerenoveerd is? De huisjes zijn vernieuwd en ook de Market Dome en het BALUBA speelparadijs zijn gemoderniseerd.

Center Parcs Ardennen ligt middenin de Ardennen in Vielsalm. De officiële naam van dit vakantiepark is trouwens Center Parcs Les Ardennes. Een paar jaar geleden hoorde dit park nog bij Sunparks. Center Parcs heeft dit vakantiepark nu gemoderniseerd - ook de vakantiehuizen!

Een impressie van de reacties over dit vakantiepark:

'Heerlijke vakantie gehad! Ondanks we alleen zon hebben gehad op de dag van aankomst & vertrek, alles ertussenin veel regen haha. Maar.. we hadden dit park speciaal gekozen voor het leuke zwembad en indoor speelparadijs, zodat we ook bij slecht weer genoeg te doen hadden. Baluba was één groot succes, ons zoontje heeft enorm genoten en we zijn er heel veel geweest. Zwembad ook echt top! Service heel goed; we bestelden een extra kinderstoel bij de receptie en die werd een kwartier later al netjes gebracht. '

'Het huisje was schoon en uitstekend ingericht. Alles was aanwezig voor een fijn verblijf. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het park zelf heeft veel mogelijkheden. De eetgelegenheden op het park zijn echter wel prijzig. Het park is wel heuvelachtig en de auto moet op de parkeerplaats blijven staan. Als je vaak in en uit gaat is dit wat minder fijn. Het zwembad is leuk voor kinderen maar heeft helaas geen buitenbad (op een mini badje na). Het park staat in een mooie omgeving en is een aanrader. '

'Mooi park, vooral het zwembad en de speeltuin buiten en de binnenspeeltuin zijn fantastisch. Wel erg heuvelachtig dus pittig voor ouders met kinderwagen of mensen die minder goed lopen. Zeer schoon park en vriendelijk personeel. Accomodatie echter valt zeer tegen. Enige positieve is de fijne douche. Huisje is klein (vooral het toilet) maar vooral erg donker binnen, lang niet zo licht als op de foto's. '

'Mooi park met mooi uitzicht…. Maar niet geschikt voor mensen met een slechtere conditie … want jemig wat een steile heuvels moet je keer op keer op om bij je huisje te komen … menig ouder horen mopperen met kinderwagens laat staan als je een rolstoel bij je hebt … zwembad is fantastisch voor de kinderen … entertainment vond ik voor een Center parcs minimaal en de prijzen belachelijk hoog in de action factory… '

Center Parcs Les Ardennes op Zoover >>


Zoover score Center Parcs Les Ardennes

Andere gasten geven Center Parcs Les Ardennes op Zoover een 7.7 als beoordeling. We snappen goed dat de ligging midden in de natuur van de ardennen het meeste gewaardeerd wordt. De vakantiehuisjes worden met ongeveer een 7 als voldoende beoordeeld. Ook na de modernisering zijn de cottages in vakantiepark Les Ardennes nog niet te vergelijken met de moderne en ruimere cottages op de nieuwste Center Parcs vakantieparken.

Dat ziet u echter ook terug in de prijs: Center Parcs Les Ardennes is een van de voordeligere Center Parcs vakantieparken!

Qua activiteitenaaanbod kunt u hier leuke dingen doen. Center Parcs Erperheide is een groter park en heeft daarmee ook nog meer mogelijkheden om in het park wat te ondernemen met kinderen.

De Aqua Mundo tot slot is een van de kleinere Center Parcs zwemparadijzen. Verwacht hier dus geen mega zwemparadijs zoals bijvoorbeeld in De Vossemeren.

Wat verder vaak benoemd wordt in de beoordelingen is dat dit park vrij heuvelachtig is. Iets om rekening mee te houden als je kleine kindern hebt.

Center Parcs Les Ardennes bekijken >>