CENTER PARCs Ardennen

Sunparks Ardennen

CENTER PARCS Ardennen

Center Parcs Ardennen ligt middenin de Ardennen in Vielsalm. In het park zijn er onder andere het zwemparadijs Aqua Mundo en een overdekte speelplaats. Houdt u van sporten? Op dit vakantiepark kunt u bijvoorbeeld squash, tennis en badminton spelen. In de omgeving van het park kunt u heerlijk wandelen of een sportieve fietstocht ondernemen.

De officiële naam van dit vakantiepark is trouwens Center Parcs Les Ardennes. Een paar jaar geleden hoorde dit park nog bij Sunparks. Center Parcs heeft dit vakantiepark nu gemoderniseerd - ook de vakantiehuizen!

Omgeving Center Parcs Les Ardennes

Voor kinderen is een Plopsaland of de beroemde watervallen van Coo (vlakbij Plopsaland) zeker de moeite waard. Het dorpje Vielsalm is gelegen aan de rivier de Salm. Het is vooral in de zomermaanden gezellig druk in Vielsalm.

Center Parcs Les Ardennes bekijken >>

Center Parcs Les Ardennes op Zoover

Hoe ervaren andere mensen vakantiepark Center Parcs Les Ardennes sinds het gerenoveerd is? De huisjes zijn vernieuwd en ook de Market Dome en het BALUBA speelparadijs zijn gemoderniseerd. Andere gasten geven dit vakantiepark Zoover een 7.7 als beoordeling.

Er wordt bijvoorbeeld vaak genoemd dat dit park erg heuvelachtig is, wat het minder geschikt maakt voor mensen die iemand in een rolstol meehebben. Ook met een kinderwagen kunnen de heuvels lastig zijn. De vakantiehuisjes in de park zijn wat ouder en daarmee ook kleiner dan in de nieuwere Center Parcs vakantieparken. De prijzen voor een verblijf in dit Center Parcs park bij Vielsalm zijn echter ook voordeliger.

De omgeving is prachtig en wordt door vrijwel alle gasten erg gewaardeerd.

Center Parcs Les Ardennes op Zoover >>