Vakantietips‎ > ‎

Vakantie met baby

Vakantiehuisje met baby
Voor gezinnen met een baby of kleine kinderen is een vakantiehuisje in een bungalowpark ideaal! Het is niet te ver rijden, u kunt alles meenemen en op het park bent u van alle gemakken voorzien.

Vakantiehuis met baby: veel comfort

In uw vakantiehuis vindt u alles wat u nodig heeft zoals bijvoorbeeld een kinderstoel, een kinderbadje en vaak een vrolijk aangeklede slaapkamer. Ook praktische zaken als een kinderrek op de trap ontbreken niet. 

Een tuin bij het vakantiehuis is ook heerlijk: terwijl u op het terras zit zijn de kleinsten vlak bij u en toch lekker buiten.

Om wat te ondernemen hoeft u niet ver weg - in de omgeving van uw vakantiepark vindt u meestal prachtige natuur en wandelroutes. Dan nog een gezellig cafeetje onderweg en uw uitje is geslaagd! Sommige parken hebben bovendien zelf een heel gezellige brasserie of lunchroom.

En wat te denken van een zwembad op het vakantiepark? Bij Center Parcs en Sunparks hebben alle parken een overdekt zwembad of zwemparadijs!

Tot slot zijn de speelvoorzieningen op een park ook iets om op te letten. Niet alleen buiten, maar ook binnen - ideaal als het slecht weer is. 

Wij hebben voor u leuke vakantieparken voor uw vakantie met baby of peuter op een rij gezet:

Vakantie met baby in Belgie

Vakantie met baby in Belgie

Vakantie met baby in Nederland

De bovengenoemde vakantieparken hebben allemaal vakantiehuisjes die speciaal voor uw vakantie met baby zijn ingericht. Kijk wel even wat precies inbegrepen is per park. Dan weet u precies wat u wel en niet kunt verwachten!  


Comments