Vakantietips‎ > ‎

Vakantie met 2 personen

Vakantiehuis 2 personen

Vakantiehuis voor 2 personen

Zoekt u een vakantiehuis voor 2 personen? Bij Center Parcs zijn er in de meeste parken comfortabele 2-personen appartementen of vakantiehuizen die veel comfort en een eigen keuken bieden. En een open haard is natuurlijk erg gezellig (het vakantiehuis op de foto is overigens in Park Bostalsee in Duitsland).

Center Parcs vakantiehuis 2 personen

De 2-persoons vakantiehuizen zijn er in de categorien Economy, Premium en VIP (met sauna!)

Sunparks vakantiehuis 2 personen

Ook bij Sunparks zijn er natuurlijk comfortabele 2-persoons vakantiehuizen - in Sunparks Sunparks Oostduinkerke en Sunparks Kempense Meren. Dit zijn allemaal ¨Exclusive¨ vakantiehuizen! Let op, de voormalige Sunparks parken Sunparks Ardennen en Sunparks De Haan horen nu bij Center Parcs


Landal vakantiehuis 2 personen

Tot slot heeft ook Landal diverse leuke vakantiehuisjes voor 2 personen in parken in o.a. Nederland en Duitsland. Tip: er zijn bij Landal ook extra luxe 2-persoons vakantiehuizen met een sauna, zonnebank of zelfs een jaccuzzi.

Hier vindt u alle actuele aanbiedingen voor 2-persoons accommodatie bij Landal:

Hotelkamer voor 2 personen

Hotelkamer Center Parcs
Een hotelkamer is op een vakantiepark is een interessant alternatief voor een vakantiehuis. U heeft wel iets minder ruimte, maar wel elke dag een ontbijt, opgemaakte bedden en een centrale ligging in het park. Zeker voor een kort verblijf waar u liever gezellig uit eten gaat in plaats van zelf te koken is het gemis van een eigen keuken in een hotelkamer niet erg. 

Uiteraard heeft u als u een hotelkamer boekt bij bijvoorbeeld Center Parcs ook volledige toegang tot alle parkfaciliteiten zoals het zwemparadijs Aqua Mundo en de Market Dome.

Center Parcs hotelkamers

Hotelkamers voor 2 personen (met onbijt!) in een vakantiepark vindt u bij Center Parcs in de parken De Vossemeren (B), Bispinger Heide (D), Park Hochsauerland (D), Park Nordseeküste (D) en Park Zandvoort (NL).

Zoekt u meer luxe? Dan zijn de Hotelsuites van Center Parcs ideaal. Modern ingericht met een aparte slaapkamer en ruim zitgedeelte. 


Sunparks hotelkamers


Ook in Sunparks Kempense Meren zijn er 2-persoons hotelkamers met ontbijt.

Appartement of Hotelappartement 2 personen

Hotelappartement Center Parcs
Wilt u een ruimere kamer, maar toch het comfort van een hotelkamer? Dan zijn de hotelappartementen van Center Parcs een aanrader. Hier heeft u een kleine keuken (kitchenette) maar ook dagelijks ontbijt. Zonder ontbijt worden diverse appartementen aangeboden bij Center Parcs.