Vakantietips‎ > ‎

Vakantie met 2 personen

Vakantiehuis 2 personen

Zoekt u een vakantiehuis voor 2 personen? Bij Center Parcs zijn er in de meeste parken comfortabele 2-personen appartementen of vakantiehuizen die veel comfort en een eigen keuken bieden. En een open haard is natuurlijk erg gezellig (het vakantiehuis op de foto is overigens in Park Bostalsee in Duitsland).

Vakantiehuis voor 2 personen

De 2-persoons vakantiehuizen zijn er in de categorien Economy, Premium en VIP (met sauna!)


Ook bij Sunparks zijn er natuurlijk comfortabele 2-persoons vakantiehuizen - in Sunparks De Haan, Sunparks Oostduinkerke, Sunparks Ardennen en Sunparks Kempense Meren. Dit zijn allemaal ¨Exclusive¨ vakantiehuizen! Alleen in Sunparks Ardennen is er ook het iets goedkopere 2-persoons select vakantiehuis.


Tot slot heeft ook Landal diverse leuke vakantiehuisjes voor 2 personen in parken in o.a. Nederland en Duitsland. Tip: er zijn bij Landal ook extra luxe 2-persoons vakantiehuizen met een sauna, zonnebank of zelfs een jaccuzzi.

Hier vindt u alle actuele aanbiedingen voor 2-persoons accommdatie bij Landal:

Hotelkamer voor 2 personen

Hotelkamer Center Parcs
Hotelkamers voor 2 personen (met onbijt!) in een vakantiepark vindt u bij Center Parcs in de parken De Vossemeren (B), Bispinger Heide (D), Park Hochsauerland (D), Park Nordseeküste (D) en Park Zandvoort (NL).

Zoekt u meer luxe? Dan zijn de Hotelsuites van Center Parcs ideaal. Modern ingericht met een aparte slaapkamer en ruim zitgedeelte. 


Ook in Sunparks Kempense Meren zijn er 2-persoons hotelkamers met ontbijt.

Appartement of Hotelappartement 2 personen

Hotelappartement Center Parcs
Wilt u een ruimere kamer, maar toch het comfort van een hotelkamer? Dan zijn de hotelappartementen van Center Parcs een aanrader. Hier heeft u een kleine keuken (kitchenette) maar ook dagelijks ontbijt. Zonder ontbijt worden diverse appartementen aangeboden bij Center Parcs.