Frankrijk

Vakantiepark in Frankrijk

Vakantiepark in Frankrijk

Zoekt u een vakantiepark, bungalowpark in Frankrijk? Vanuit België is het noorden van Frankrijk snel te bereiken met mooie regio's zoals de Alsace-streek, Lorraine, Champagne-Ardennes, Picardie en natuurlijk ook Normandië.

Wanneer u meer tijd heeft voor een vakantie in een vakantiepark dan zijn de mogelijkheden eindeloos! Zoekt u de kustgebieden van Frankrijk op, of juist regio's waar u heerlijk kunt wandelen en historische steden bezoeken?

Met een vakantiepark heeft u het gemak van een comfortabel vakantiehuis met veel ruimte in en om het huis en speelmogelijkheden in de buurt. Veel parken zoals Center Parcs hebben een mooi overdekt zwemparadijs. Dat maakt ze aantrekkelijk voor elke tijd van het jaar - ook als het buiten nog wat frisser is. 

Het aanbod van vakantieparken in Frankrijk is heel divers. Wij laten u hieronder een selectie van bekende parken zien van Center Parcs en Roompot en Bungalowspecials:

Center Parcs in Frankrijk

De vakantieparken van Center Parcs in Frankrijk zijn vanuit België makkelijk te bereiken - vooral de 2 parken in het Noorden (Le Lac d'ailette en Les Trois Forets). Maar ook het nieuwste park bij Parijs en Disneyland Paris is makkelijk te bereiken. 

Roompot parken in Frankrijk

Roompot heeft 10 vakantieparken in Frankrijk die vrijwel allemaal een buitenbad hebben. De accommodaties zijn meestal wat simpeler, maar zeer luxer dan op een gewone camping. 

Deze vakantieparken zijn vooral populair in het voorjaar en in de zomer en ideaal voor een familievakantie.

Hier ziet u alle vakantieparken van Roompot in Frankrijk: 

Roompot vakantieparken in Frankrijk