Sunparks‎ > ‎

Oostduinkerke aan zee

Sunparks Oostduinkerke

Sunparks Oostduinkerke aan zee

Sunparks Oostduinkerke ligt aan de Belgische kust in de buurt van de badplaats Oostduinkerke in de provincie West-Vlaanderen. Dit vakantiepark vlakbij zee is al jaren een geliefde stek voor een korte vakantie - met het gezin, met vrienden of lekker met z'n tweetjes.

Aquafun Sunparks Oostduinkerke

In het park biedt het overdekte Aquafun zwemparadijs veel zwemplezier met o.a. een golfslagbad en de Black Hole glijbaan. Sunparks Oostduinkerke heeft ook een grote sauna met stoombad. Tegen betaling kunt u hier ook een massage nemen. Ook als het weer wat slechter is kunt u dus altijd zwemmen. Onze tip: ga zwemmen op tijden dat het wat rustiger is. Dat is meestal als het zwemparadijs Aquafun net open is en aan het einde van de middag als veel mensen gaan eten. 

Indoor Speelparadijs Sunparks Oostduinkerke

Voor kinderen is er in Sunparks Oostduinkerke het 800m2 grote Indoor speelparadijs Kids World gebouwd waar kinderen lekker kunnen klauteren en klimmen, ook bij slecht weer. 

Wie in het park wat wil eten kan kiezen uit een pizzeria en het buffetrestaurant aan Zee. In de Aqua Fun is overigens ook een snackbar voor de snelle honger.

In de supermarkt in het park centrum is er vers brood bij en kranten en tijdschriften, groenten en fruit, enz. 

Onze tip : probeer één van de heerlijke Belgische bieren! Voor kinderen zijn er in Sunparks Oostduinkerke de overdekte indoor games wereld Kids World met 800 m² spelen en klimmen plezier.