Sunparks‎ > ‎

Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren Aquafun

Sunparks Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren ligt in het natuurgebied ¨de stille Kempen¨ met uitgestrekte bossen en veel meren. U kunt hier heerlijk wandelen of fietstochten maken. In de omgeving vindt u ook leuke attracties zoals bijvoorbeeld de Olmense Zoo.

Op het park vindt u vakantiehuisjes voor 2 tot 10 personen (exclusive en select) en natuurlijk het zwemparadijs Aquafun. In het zwembad is een wildwaterbaan, een grote glijbaan (zie foto) en een golfbad. Ook is er een overdekt Sports Center waar u u.a. squash en tennis kunt spelen. 

Een geliefde plek (bij goed weer) in Sunparks Kempense Meren is het meer met zandstrand dat direkt in het park ligt. Het bekende zilvermeer ligt op 2 KM afstand.

Hotel Sunparks Kempense Meren

Hotel Kempense Meren
Tip: centraal gelegen in vakantiepark Kempense Meren is ook een hotel. Ideaal als je met z´n tweeen een paar dagen weg wil. Aangename extra´s tov een verblijf in een vakantiehuisje zijn elke dag opgemaakte bedden en natuurlijk een lekker ontbijt. In de prijs is gebruik van alle parkfaciliteiten zoals de Aqua Fun natuurlijk inbegrepen.

Plattegrond Sunparks Kempense Meren

Op het parkplattegrond van Park Kempense Meren ziet u alle huisjes en faciliteiten op het park:Comments