Schoolvakanties‎ > ‎

Pasen

Vakantiepark paasvakantie

Vakantiepark pasen

Zoekt u een vakantiepark in de paasvakantie? We laten u hier de actuele aanbiedingen en kortingen voor een paar heerlijke dagen in vakantiepark met pasen zien.

Tot ongeveer februari bieden de meeste parken alleen vroegboekkorting voor pasen aan. Daarna zijn er vaak aantrekkelijke paasaanbiedingen met kortingen tot 25%. In maart zijn er dan natuurlijk ook Paas Last Minutes - het aanbod en de keuze zijn dan echter beperkter.

De aankomsten rond de paasvakantie in 2020 zijn tussen vrijdag 10 april en maandag 13 april.

Bungalowpark aanbiedingen paasvakantie 2020

Blijft u dit jaar met pasen in eigen land of zoekt u een mooie plek over de grens op, bijvoorbeeld in Zeeland of Noord-Holland? Of liever toch naar Frankrijk waar het rond deze tijd van het jaar vaak al wat warmer is?

Hieronder ziet u de actuele aanbiedingen voor een vakantiepark met pasen van bijvoorbeeld Center Parcs, Sunparcs en Landal. Onze tip: kijk goed naar de mogelijke aankomstdata. Als u flexibel bent, kunt u vaak een voordeliger verblijf boeken door iets eerder of juist wat later aan te reizen dan de meeste gasten. Ook is het een of twee dagen extra toevoegen aan uw bungalowvakantie met pasen vaak verrassend voordelig (bijvoorbeeld de dinsdag en woensdag na pasen of de woensdag en donderdag voor goede vrijdag).

Aanbiedingen van andere bungalowparken voor de paasvakantie vindt u op bungalowspecials.be

Extra lang weekend met pasen in een vakantiepark

Extra lang weekend pasen
Onze tip: gebruik de paasdagen voor een extra lang weekend in een leuk vakantiepark of bungalowpark. De meeste parken bieden vertrek op dinsdag in plaats van zoals gebruikelijk op maandag aan. Zo kunt u op paasmaandag samen wat ondernemen vanuit uw vakantiepark met pasen.

Maar ook al voor goede vrijdag aanreizen in uw vakantiepark is vaak mogelijk. Kijk bij de aanbiedingen voor alle mogelijkheden!

Tips voor paasvakantie 2020

Vakantiehuisje paasvakantie
Er is niet veel nodig voor een fijne Pasen. Reserveer een knus vakantiehuisje op een vakantiepark waar er voor iedereen wat te doen is, en u heeft al gegarandeerd een leuk weekend of midweekje weg binnenkort. Terwijl de kinderen bezig gehouden worden door het animatieteam of zich vermaken in de speeltuin heeft u tijd om gezellig bij te praten of misschien alvast een lekkere lunch voor te bereiden. Wie verstopt de paaseitjes dit jaar?

Een mooi paasontbijt met z'n allen mag natuurlijk ook niet ontbreken in uw vakantiehuisje. Dat wordt extra leuk als de kinderen meehelpen! U kunt bijvoorbeeld ook al een dag eerder samen met kinderen een mooie tekening of een versiering voor de stoelen voorbereiden. Zo wordt pasen op het vakantiepark voor iedereen een onvergetelijke belevenis!