Schoolvakanties‎ > ‎Accommodaties‎ > ‎

Hotel

Hotel in bungalowpark

Vakantieparken met hotel

Er zijn meerdere vakantieparken in bijvoorbeeld België, Nederland en Duitsland die ook hotelkamers in het park zelf aanbieden. Dit is een aantrekkelijke optie als u bijvoorbeeld met 2 personen op vakantie gaat, en de voordelen van opgemaakte bedden en elke dag ontbijt weet te waarderen.

Het verschil met gewone hotels? Als u een hotelkamer bij bijvoorbeeld Center Parcs of Sunparks boekt, kunt u ook alle faciliteiten in het park gebruiken zoals het zwembad, de Market Dome en natuurlijk de winkels.

De prijzen voor deze 2-persoons accommodatie zijn bovendien vaak zeer aantrekkelijk, omdat ze vaak niet volledig volgeboekt zijn. Zo boekt u soms al een weekend met z´n tweeen vanaf 99 Euro!

U vindt deze hotelkamers bijvoorbeeld in deze vakantieparken:

Center Parcs hotelkamers

Park Nordseeküste (D)

Sunparks hotelkamers

Roompot Hotelkamers

Hotelkamer Roompot vakantiepark
Ook op enkele parken van Roompot vindt u comfortabele hotelkamers. Ideaal voor een hotelvakantie met het gemak van alle extra´s van een vakantiepark, zoals een zwembad, restaurants en een mooie omgeving. De hotelkamers van Roompot vindt u bijvoorbeeld aan de Nederlandse kust, maar ook in Duitsland.


Zoekt u een ¨gewone¨ hotelkamer midden in de stad? Kijk dan eens bij zoekportalen zoals booking.com:

Hotel zoeken
Hotelkamer booking.com
bij Booking.com
Een heel makkelijke manier om een hotelkamer te zoeken is via booking.com. Ze bieden zeer veel aangesloten hotels - in alle soorten en maten. Zakenhotels, een knus hotel in het centrum van de stad, hotels in de regio. 

Met de zoekfilters kunt u aangeven in welk land of welke stad u een hotel zoekt. Geef het aantal personen aan, de gewenste data - en misschien ziet u wel meteen het ideale hotel voor uw vakantie!


Wij hebben booking.com zelf al vaak gebruikt om een hotel te boeken en zijn erg tevreden. De brede keuze is erg praktisch. Ook de informatie die men per mail krijgt over de accommodatie is prima. 

Goed om te weten: als u een hotel boekt via booking.com heeft u meestal de mogelijkheid tot vrij kort van te voren te annuleren en ten minste een deel van het boekingsbedrag terug te krijgen - of zelfs 100% (zie voorwaarden per hotel).