Schoolvakanties‎ > ‎Accommodaties‎ > ‎

Groot vakantiehuis

Groot vakantiehuis in bungalowpark

Groot vakantiehuis

Zoekt u een groot vakantiehuis? Op sommige vakantieparken van bijvoorbeeld Sunparks, Landal, Roompot en Center Parcs vindt u extra grote accommodaties die plaats bieden voor 12, 16 of 20 personen. Ideaal als u met de hele familie of een grote groep vrienden een paar dagen weg wilt.

U kunt natuurlijk ook een aantal 6- of 8-persoons bungalows naast elkaar boeken. U mist dan echter een grote keuken en gezamenlijke ruimte waar u met z´n allen heerlijk kunt koken, bijkletsen of even ontspannen na een heerlijke wandeling of een bezoek aan het zwembad. 

Vakantiepark groot vakantiehuis

De voordelen van een groot vakantiehuis op een bungalowpark is dat er veel te doen is, vooral met kinderen. Een speeltuin, zwembad of leuke activiteiten maken de vakantie voor iedereen geslaagd. Daarnaast hebben de veel vakantieparken ook een of meer restaurants, een cafe om wat te drinken en een supermarkt. 

Wij zouden de grote inkopen gewoon thuis doen in een voordelige supermarkt. Het is natuurlijk wel erg handig op het park nog inkopen te kunnen doen en bijvoorbeeld verse broodjes te halen.

Familievilla Roompot

Tip: vooral bij Roompot zijn er veel grote ¨Familievilla´s¨ die vaak verrassend voordelig zijn!

Grote vakantiehuizen in bungalowparken

Hieronder vindt u meer informatie over grote vakantiehuizen

Groot vakantiehuis in Belgie

En tot slot: op www.bungalowspecials.be staan ook veel grote vakantiehuizen voor 6, 8, 10, 12, 14, 16, 20, 24 of zelfs 28 personen.