Schoolvakanties‎ > ‎Accommodaties‎ > ‎

Appartement

Appartement in vakantiepark

Center Parcs Appartement

Bij Center Parcs zijn er meerdere vakantieparken waar u ook een mooi appartement kunt boeken - bijvoorbeeld de luxe appartementen in de Eemhof Marina (bij vakantiepark De Eemhof). Een luxe appartement combineert het comfortabele van een hotelkamer en het gemak van een vakantiehuis!

Maar ook in bungalowpark Port Zélande zijn er meerdere 4-persoons appartementen met uitzicht op de haven. Deze accommodatie ligt vlakbij de Market Dome en de Aqua Mundo, maar is wel eenvoudiger dan de luxe Marina Suites.

Center Parcs Hotel Appartement

Hotel Appartement Center Parcs
Een alternatief voor een appartement zijn de Hotel-Appartementen bij Center Parcs. Hier heeft u nog steeds een comfortabel appartement voor uw vakantie, maar ook de voordelen van hotel-services zoals opgemaakte bedden en ontbijt. Het Center Parcs Hotel Appartement vindt u in Park Nordseeküste in Duitsland.

Mooie appartementen vindt u ook in vakantiepark Cape Helius van Roompot bij Hellevoetsluis (Zuid-Holland). Dit is vanuit België vrij snel te bereiken. U ziet middenin een waterrijk gebied.

Appartementen bij Booking.com

Appartement booking.com
Een heel makkelijke manier om een appartement te zoeken is via booking.com. Ze bieden zeer veel aangesloten appartementen en dus niet alleen hotels. Met de zoekfilters kunt u aangeven in welk land of welke stad u een appartement zoekt. Geef het aantal personen aan, de gewenste data - en misschien ziet u wel meteen het ideale appartement voor uw vakantie!