Center Parcs‎ > ‎

Port Zélande

Center Parcs Park Port Zélande

Center Parcs Port Zélande

Vakantiepark Port Zélande ligt niet in Zeeland, maar in het zuiden van de provincie Zuid-Holland, een paar kilometer voorbij Ouddorp. Het park is een van onze favorieten van Center Parcs - Een brede strand ligt op ongeveer 15 minuten lopen. 

Center Parcs Port Zélande ligt direct aan het water - veel vakantie en vakantie hebben een direct uitzicht op het meer Grevelingenmeer! 

De Market Dome is heel gezellig en heeft een winkel, supermarkt, bakker en een paar restaurants. Het zwemparadijs Aqua Mundo heeft een wildwaterbaan dat gedeeltelijk buiten. Tegenover de Market Dome is de Action Factory. Bij slecht weer ist dit een leuke plek om een uurtje iets te doen - van mini golf tot Air Hockey of gewoon even wat lekkers drinken bij de bar.

Buiten is er vlakbij de ingang van het park de 'Shark IJsland Mini Golf ", een gloednieuwe minigolf baan in piraten stijl. iTip: in het park kunt u ook kano's, zeilboten en waterfietsen huren. Bij sterke wind wel oppassen met kanoś als ui de haven uit gaat!

Ouddorp: leuk dorpje bij Center Parcs Port Zélande

Als u een paar dagen vakantie heeft in bungalowpark Port Zélande, ga dan zeker ook de omgeving verkennen! Zo ligt bijvoorbeeld het gezellige dorpje Ouddorp op ongeveer 5 kilometer afstand. Het centrum van het dorp is erg mooi en heeft veel kleine winkels, van de boekhandel, speciaalzaak voor wol ijs. Heeft u kinderen? Zoek dan eens de kleine kledingwinkel op, in een zijstraatje van het centrum. Hier vindt u leuke en goedkope gebruikte kleding.

Tip: er zijn in Ouddorp twee grote supermarkten: Jumbo (bij de ingang van het dorp, bij de rotonde voorbij het tankstation links, dan bij de volgende rotonde rechtdoor en dan na ongeveer 20 meter rechts op de parkeerplaat.

De Albert Heijn supermarkt bevindt zich in het centrum, maar heeft meer opties als je echt lekker wil gaan koken. 

Paal 10: heerlijk strandpaviljoen bij Ouddorp

Strandpaviljoen Paal 10
Onze geheimtip bij Ouddorp (we waren hier heel vaak ;) - onze favoriete stek bij het strand van Ouddorp is het Strandpaviljoen Paal 10 - een van de meest populaire strand bars in Holland!

Aanbiedingen Center Parcs Port Zélande


Nieuwsgierig naar één van de andere Center Parcs vakantieparken? Het complete overzicht vindt u hier: