Center Parcs‎ > ‎

Park Hochsauerland (D)

Center Parcs Park Hochsauerland

Center Parcs Hochsauerland

Center Parc Hochsauerland ligt middenin Hochsauerland en is vrijwel het hele jaar door een geliefde vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Naast de eigen attracties van het park, zoals het grote Aqua Mundo pretpark, is het Hochsauerland ook geschikt voor mooie natuurwandelingen of fietstochten en biedt het u veel cultuur en winkelmogelijkheden.

Vakantiepark midden in de natuur


In Park Hochsauerland zijn veel activiteiten voor kinderen, een overdekt parkcentrum (De Marketdome) en natuurlijk het zwemparadijs Aqua Mundo. voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Naast de eigen attracties van het park, zoals het grote Aqua Mundo zwemparadijs, is het Hochsauerland ook geschikt voor mooie natuurwandelingen of fietstochten en biedt het u veel cultuur en winkelmogelijkheden.

Center Parcs Hochsauerland in de winter

In de winter is het land van duizend heuvels een paradijs voor skiërs en snowboarders. In de buurt van het vakantiepark Center Parcs Hochsauerland bevinden zich tal van skistations. Als u bij koud weer liever binnen blijft, kunt u zich vermaken in de tropische aqua mundo of bij tal van indoor sporten.


Nieuwsgierig naar één van de andere Center Parcs vakantieparken? Het complete overzicht vindt u hier: