Center Parcs‎ > ‎

Les Ardennes

Bungalowpark Center Parcs Les Ardennes

Center Parcs Les Ardennes

Center Parcs Les Ardennes was tot voor kort bekend als Sunparks Ardennen. Bij de overname door Center Parcs ist dit kleinschalige bungalowpark flink gemoderniseerd. Zo is er onder andere een mooie Action Factory en het Indoor speelparadijs BALUBA bijgekomen. Ideaal voor gezinnen met kinderen! Er is ook een overdekt zwembad, de Aqua Mundo - die met 2 glijbanen en een ¨Aqua Cafe¨ echter wat kleiner is dan bijvoorbeeld in andere Belgische Center Parcs Vakantieparken De Vossemeren en Erperheide.

In dit Belgische vakantiepark zijn 2 restaurants: het Grand Café en het bekende Center Parcs Market Restaurant met een lekker ¨all you can eat¨ buffet.

Vernieuwde cottages: comfort, premium en VIP

Vakantiehuis Center Parcs Les Ardennes
De vernieuwde cottages bieden plek tot 18 personen. U kunt kiezen uit de voordelige comfort Cottage, de wat luxere Premium cottage of de mooie VIP-cottage met een eigen infrarood sauna en regendouche, een handdoekenpakket en elke dag broodjes aan de deur. Tip: in veel cottages in Center Parcs is het meenemen van een huisdier toegestaan.

Omgeving Center Parcs Les Ardennes

Center Parcs Les Ardennes ligt middenin de Ardennen in de buurt van Vielsalm. In de omgeving van het park kunt u heerlijk wandelen of een sportieve fietstocht ondernemen. 

Voor kinderen is een Plopsaland of de beroemde watervallen van Coo (vlakbij Plopsaland) zeker de moeite waard.

Nieuwsgierig naar één van de andere Center Parcs vakantieparken? Het complete overzicht vindt u hier:


Sunparks vakantieparken in België

Er zijn nu nog twee vakantieparken van Sunparks in België: Sunparks Kempense Meren en Sunparks Oostduinkerke.