Center Parcs‎ > ‎

Center Parcs in Nederland

Center Parcs parken in Nederland

Center Parcs vakantieparken in Nederland

Nederland is altijd een bezoek waard. Vooral als je pad je naar een van de Center Parcs in Nederland brengt! Wist je dat het eerste vakantiepark van Center Parcs in 1968 in Nederland werd geopend? We zijn het ingenieuze vakantieconcept te danken aan de oprichter Piet Derksen, die parkbezoekers "hands-on nature" wilde bieden. En dit motto is nog steeds inspirerend vandaag.

Unieke vakantieparken in Nederland

Elk vakantiepark in Nederland is uniek, met alle Center Parcs op prachtige locaties midden in de natuur. In elk van deze idyllische vakantiedorpen vindt u ook een avonturenzwembad, dat u zonder extra kosten kunt gebruiken, evenals restaurant- en winkelmijlen. Maar dat niet alleen, elk park biedt vele sportfaciliteiten en extra attracties voor bezoekers van alle leeftijden, van schminken tot live concerten.
Vakantieparken met waterpark!

Veel activiteiten in elk Center Parcs vakantiepark

U zult zich nooit vervelen in het park van Center Parcs Holland. Verhuis naar uw vakantiehuis en verken het park en de omgeving. Veel plezier in het tropische waterzwembad Aqua Mundo of meld je aan voor een sporttoernooi. Als je het wat rustiger vindt, moet je gewoon gaan zeilen, fietsen, wandelen en je gedachten laten afdwalen.

Een vakantie op een van de Center Parcs-vakantieparken in Nederland is onvergetelijk, omdat bijna geen enkele andere plaats zoveel recreatie- en excursiemogelijkheden biedt. 'S Avonds is er ook een programma voor het hele gezin. Je zult zeker plezier hebben met iedereen! Het is een goede zaak dat je je na zo'n lange dagen kunt terugtrekken in een comfortabel vakantiehuis en je thuis kunt voelen!

Negen verschillende Center Parcs in Holland

De Center Parcs in Nederland zijn net zo divers als het land zelf. Wilt u gaan zeilen, klimmen, golfen, huifkar rijden, vissen, waterfietsen of gewoon genieten van de natuur? Ga je gang, want dit is allemaal mogelijk in Nederland. Je kunt de Nederlandse gastvrijheid overal in het land voelen! Dus kies uw vakantiebestemming volgens uw persoonlijke voorkeuren.

De volgende Center Parcs wachten op u in Nederland: 
  • Het Heijderbos
  • De Eemhof
  • Port Zélande
  • Park Zandvoort
  • Het Meerdal
  • De Huttenheugte
  • De Kempervennen
  • Limburgse Peel
  • Parc Sandur
Ontdek de Nederlandse provincies Drente, Flevoland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Limburg of Zuid-Holland en geniet van de Center Parcs in Nederland!