Center Parcs‎ > ‎

Center Parcs in Belgie

Center Parcs parken in België

Center Parcs vakantieparken in België

Center Parcs heeft 4 vakantieparken in België: Park Erperheide, Les Ardennes, De Vossemeren en vanaf deze zomer ook Park De Haan. Deze parken zijn erg populair bij gezinnen met kinderen - hoewel we De Vossemeren een beetje meer geschikt vinden voor kinderen die niet zo jong zijn.

Center Parcs Erperheide

In de vakantieparken is er natuurlijk het zwemparadijs Aqua Mundo. In Park Erperheide is er genoeg: het overdekte speelparadijs BALUBA, een hit vooral bij kleine kinderen tot ongeveer 6-7 jaar. Het pony vakantiehuis is een heel spannende ervaring voor kinderen!

Center Parcs Les Ardennes

Les Ardennes ligt midden in het natuurreservaat van de Ardennen in het oosten van België en werd tot eind 2017 aangeboden als Sunpark's Ardennen-vakantiepark. Het park werd gemoderniseerd tijdens het herontwerp. Houd er echter rekening mee dat de faciliteiten op vakantiepark Les Ardennes enigszins eenvoudiger zijn dan b.v. in De Vossemeren.

Center Parcs De Vossemeren

In De Vossemeren is een veel groter speelgebied met bruggen, klimmuren, een oud piratenschip, het strand en nog veel meer te ontdekken met de Discovery Bay.

We vinden de natuur op Vakantiepark De Vossemeren een beetje spannender om te wandelen dan bij Erperheide. (Ongeveer 5 minuten buiten de ingang van het park is er al een prachtig bos met heidevelden). Er zijn interessante fietsroutes in beide parken.

Center Parcs De Haan

Deze zomer komt Center Parcs De Haan daar nog bij (op dit moment nog Sunparks De Haan)

Center Parcs De Haan bekijken

Center Parcs België aanbiedingen

Bekijk hier last minute aanbiedingen voor Center Parcs Erperheide, Les Ardennes en De Vossemeren:

Subpagina''s (1): Park De Haan
Comments