Center Parcs‎ > ‎

Center Parcs ABC

Center Parcs ABC

Center Parcs is niet alleen een onvergelijkbare familie-ervaring, maar ook een hele "eigen wereld". Iedereen die ooit vakantie heeft gehad op een van deze unieke vakantieparken weet dit. In de wereld van Center Parcs in België, Nederland en elders, is er een hele lijst van termen en namen die alleen Center Parcs bezoekers kennen zoals: Aqua Mundo, Market Dome, Orry & Friends, Jungle Dome, Discovery Bay ... 

En hoe zit het met de Mystery Mission, Via Ferrata en Water Play House? Hier is een gedetailleerde lijst om een ​​voorproefje te krijgen van jouw vakantie in een Center Parcs vakantiepark, je Center Parcs-kennis te testen of nog even na te genieten na je vakantie. In ons Center Parcs ABC leggen we alle gangbare begrippen uit die je in een Center Parcs park kunt tegenkomen.

Elk vakantiepark is anders!

Gelukkig zijn niet alle Center Parcs parken hetzelfde. Zo vindt u bijvoorbeeld in elk park wel een Aqua Mundo, de Market Dome en Comfort cottages. Maar tussen de parken zijn er veel verschillen in activiteitenaanbod. Dat heeft Center Parcs expres gedaan: het ene park is eerder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, het andere juist voor mensen die rust zoeken, een familievakantie met volwassenen of met oudere kinderen.

Klik gewoon op de naam als u meer wilt weten. We werken continu aan de uitbreiding van het Center Parcs ABC!

A
Aqua Mundo

B


C


D
Discovery Bay

E

F


G
Gran PlazaH


I


J
Jungle Dome


KL


M
Market Dome

N

O


P


R
Rep de Reporter


S


T


U


V


W


Z

H

Comments