Center Parcs

Center Parcs vakantieparken

Center Parcs vakantiepark

Center Parcs heeft 24 mooie vakantieparken in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. In alle Center Parcs bungalowparken (behalve in Parc Sandur) is er een groot zwemparadijs, de Aqua Mundo.

In het overdekte parkcentrum ¨Market Dome¨ vindt u alles wat u tijdens uw vakantie nodig heeft: een supermarkt, een snackbar, restaurants, terrasjes en vaak ook entertainment voor kinderen.

In vakantiepark De Eemhof (NL) is er geen Market Dome maar de gezellige ¨Market Square¨ in de open lucht. Vooral in de zomer is hier een hele gezellige sfeer.

Center Parcs is ideaal voor een familievakantie

Center Parcs familievakantie
Een vakantie in een Center Parcs vakantiehuis is al heel lang zeer geliefd bij (jonge) gezinnen met kinderen. Waarom? Omdat het concept zeer veel mogelijkheden biedt. Juist als het leven thuis met kinderen soms hectisch is, biedt Center Parcs voor iedereen wat leuks om te doen. 


Dat kan een kinderspeeltuin om de hoek van het vakantiehuisje zijn. Maar ook een gave activiteit. Of de natuur in en rondom de parken die altijd leuk is om te verkennen. 

Center Parcs: vakantie dicht bij huis


Wat ook erg gewaardeerd wordt aan een vakantie bij Center Parcs is dat er altijd wel een leuk vakantiepark is van dicht bij huis is. Afhankelijk van waar u woont in België, bereikt u binnen 1-2 uur al veel leuke parken. Center Parcs heeft maar liefst twee parken in Nederland die vlakbij de Belgische grens liggen: Center Parcs De Kempervennen en Center Parcs Het Meerdal.

Center Parcs aanbiedingen

Hier vindt u alle actuele Center Parcs aanbiedingen:

Vroegboekvoordeel (tot 20% korting) 
Vakantievoordeelkaart (voordelig 3x vakantie in 1 jaar)

Waanzinnige Woensdag (alleen op woensdagen)

(o.a. kerstvakantie, krokus, paasvakantie, krokus, hemelvaart, pinksteren en zomervakantie)

Center Parcs Brochure

Center Parcs Brochure Vlaams
De Center Parcs Brochure biedt nog steeds veel informatie en leuke ideeën voor uw vakantie. 

Hier vraagt u hem gratis aan:


Online bekijken kan ook!
Subpagina''s (25): Alle weergeven