Center Parcs Waanzinnige Woensdag

Center Parcs Waanzinnige Woensdag actie

Center Parcs Waanzinnige Woensdag

Center Parcs Waanzinnige Woensdag aanbiedingen bieden tijdens een beperkt aantal woensdagen vanaf 09.00 uur 's ochtends de beste aanbiedingen van Center Parcs voor geselecteerde parken, aankomstdata en vakantiehuizen. De aankomstdatum is meestal binnen een paar weken.

De prijzen voor een vakantiehuis zijn in de Waanzinnige Woensdag deal meestal voordeliger dan de gewone Last Minutes van Center Parcs.

Center Parcs Crazy Wednesday

De Waanzinnige Woensdag aanbieding van Center Parcs bestaat ondertussen al ruim 10 jaar en was vroeger ook wel bekend als Center Parcs Crazy Wednesday.

Kent u "Crazy Wednesday" in verband met Center Parcs? Eigenlijk zijn de woensdag op Center Parcs niet zo gek, maar gewoon geweldig, want dan biedt Center Parcs last-minute aanbiedingen die veel te bieden hebben. Als u op woensdag een verblijf in een van de vakantieparken boekt, kunt u ongelooflijke kortingen tot 50 procent verwachten.

Neem tijdens de midweek een kijkje in de verleidelijke aanbiedingen die zijn gemarkeerd als "Center Parcs Crazy Wednesday" en onderneem onmiddellijk actie wanneer een geschikt koopje in zicht is, zodat niemand je snapt. Dus maak woensdag je geluksdag en ervaar de vakantieoorden van Center Parcs voor een speciale prijs!

Waanzinnige Woensdag bij Center Parcs - hoe het werkt

Als u een bijzonder goede deal wilt maken voor uw verblijf in een van de vakantieparken van Center Parcs, dan is "Waanzinnige Woensdag" uw sleutelwoord. Of wat dacht u van "Crazy Wednesday", "Waanzinnige Woensdag" of "Mercredi de folie"? De geweldige midweek biedt niet alleen de poorten voor de Center Parcs in België, maar ook voor die in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Center Parcs Woensdagaanbiedingen

De woensdagaanbiedingen zijn geselecteerde arrangementen waarin het vakantiepark, het type accommodatie en de reistijd worden gespecificeerd. Als u een geschikte aanbieding vindt, kunt u deze beveiligen door onmiddellijk te boeken. Bekijk elke week de "Waanzinnige Woensdag" -aanbiedingen van Center Parcs en trakteer uzelf en uw gezin op een pauze voor een kleine prijs!

Center Parcs Aqua Mundo

Met hun wekelijkse prijs hit, krijg je niet alleen volledig uitgeruste accommodatie midden in de natuur, maar ook onbeperkte gratis toegang tot het Aqua Mundo recreatiezwembad van het park en, afhankelijk van je locatie, ander gratis entertainment en activiteiten voor jong en oud. Dus een gekke woensdag is het zeker waard

Voorwaarden Center Parcs Waanzinnige Woensdag aanbieding

De voordelige prijzen van de Waanzinnige Woensdag deal geven een paar beperkingen voor een boeking van een Center Parcs vakantiehuis:
  • Het aanbod is niet te annuleren.
  • De boeking kan niet worden gewijzigd.
  • Aanbod is niet geldig in combinatie met andere (spaar)acties, waardebonnen of kortingen of in geval van annulering.
  • Aanbod is niet geldig in combinatie met de Friendsvoordelen.
  • Prijzen zijn altijd exclusief reserveringskosten en inclusief toeristenbelasting